Ametist-stenens betydelse

Prenumererar du på vårt Nyhetsbrev? 😍
(Om inte, gå in på vår första sida och scrolla längst ner - så kan ni skriva upp er!)

Ametistens betydelse

Vi har en flik på webbshoppen där vi skriver om de olika stenarnas betydelse, eftersom grundaren Susanne Brandeby väljer stenar utifrån deras energi och vad hon känner för dem när hon ser dem. 

Denna vecka tänkte vi berätta om ametisten, som är en lila sten med struktur. Ametist är en lila färgvariant av mineralet kvarts, och kvarts i sig är oftast vit. Ametist som har tydlig lila färg mixat med, eller istället vit, kan kallas ädelsten. 

Stenen kan fungera som en skyddande amulett mot negativitet och stress. Den öppnar ditt sinne för inre stillhet, intuition, höga medvetandetillstånd och meditation.

Med detta menar vi att ametisten grundar dig och hjälper till att hålla dig närvarande i stunden. Det blir enklare att fokusera på din positiva energi och att hitta ditt lugn för att komma till din punkt i livet.

Energi: Healing och högre power inom dig. 

Läs mer om våra stenar

I menyn här på webbshoppen hittar du stenarna som vi använder, och då kan du läsa om deras betydelse för att hitta rätt energi till dig. Du kan se vilken du dras till, bli intresserad av färgen/formen på stenen eller bara få en tydligare bild av stenens energi.

Och glöm inte skriva upp er för vårt nyhetsbrev, som kommer varje söndag kl. 11! :)

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.