INFORMATION OM LIMITED EDITION

Elegans möter oöverträffad hantverk i varje detalj av dessa extraordinära smycken. Egendesignade delar, noggrant utformade och smidda med avancerat hantverk, skapar en harmoni av skönhet och innovation. Varje exemplar är en individuell konstnärlig prestation, vilket gör dem till uttryck för lyx och utsökt smak.

Vår passion för kvalitet och omsorgsfullt utvalda material avspeglas i varje smycke. Egendesignade delar, tillverkade av allergi vänligt material av högsta kvalitet, möter väl utvalda halvädelstenar och vackra sötvattenspärlor. Varje del är en noggrant utvald juvel som bär på en unik historia.

Limited edition är skapad för den som strävar efter det yttersta inom personlig stil. Här får varje smycke en plats att lysa, en möjlighet att vara en sann förlängning av din egen unika personlighet. Ta det extra steget för att vara DU med denna kollektion som överträffar förväntningar och definierar lyx på ett helt nytt sätt.

Väl mött

//Sussie

Här kan ni välja vad ni vill

Hos oss kan vi prova, klämma och känna på varje design som ni tycker är fin. Eller varför inte designa ett eget unikt smycke som bara du har.

Vår designade butik-showroom

Elegante

Elegante

Vår kollektion Elegante är lite lyxigare smycken i kvalitet och utvalda halvädelstenar... 

  • Vårt mål är

    oavsett var du handlar, hos oss i butiken eller på vår webbplats, så är du trygg och säker.

  • trygga köp och

    att ni alltid får vad ni beställer. Alla våra smycken tillverkas för hand i vår atlejé.

  • transparent tillverkning

    allt material är speciellt utvalt av Susanne för högsta kvalitet för våra unika kunder.