VAD INNEHÅLLER VÅRA ROSTFRIA DELAR

Välkommen till vår värld av rostfria metaller – en beprövad lösning som kombinerar hållbarhet, funktionalitet och stil. Rostfria metaller, även känt som rostfritt stål, är det ultimata valet för dem som söker en materialkvalitet som står emot tidens påverkan med elegans.

Vår rostfria metall, en legering av järn, krom, nickel och andra noga utvalda element, utmärker sig genom sin exceptionella motståndskraft mot korrosion och rost. Den skapar en skyddande oxidfilm på ytan, vilket gör den idealisk för användning i fuktiga miljöer och där den utsätts för olika kemiska påfrestningar.

Förutom dess pålitliga korrosionsbeständighet har rostfria metaller också imponerande styrka, tål höga temperaturer och kräver minimalt underhåll. Dessa egenskaper gör dem oumbärliga inom en mängd olika tillämpningar, från köksredskap och medicinsk utrustning till byggnadsmaterial och fordonskomponenter.

Men våra rostfria metaller erbjuder inte bara överlägsen funktionalitet – de tillför även en touch av modern elegans till varje produkt och yta de pryder. Dessutom ger deras mångsidighet och estetiska tilltalande egenskaper utrymme för skapande designlösningar.

Så om du söker en kombination av hållbarhet och stil, tveka inte att utforska vårt sortiment av rostfria metaller. Upplev en värld där form och funktion förenas för att skapa tidlösa och imponerande resultat. Välkommen till en framtid där metallens styrka och skönhet förenas på ett ouppnåeligt sätt.

Välkommen till våra exklusiva smyckekollektioner, där varje detalj bär med sig en unik kombination av elegans, hållbarhet och omtanke om din välbefinnande. Vi är stolta över att presentera smycken som inte bara är tillverkade av högkvalitativ rostfri metall utan också är skapade med enastående hantverk och hänsyn till allergivänlighet. Titta gärna på våra kollektioner flexibla halsband, korta halsband, långa halsband eller vår sterling silver 925.

Varje smycke i våra kollektion er är handgjort av Susanne Brandeby, vilket ger varje stycke en personlig touch och en känsla av unikhet. Den omsorgsfulla tillverkningen garanterar inte bara enastående kvalitet utan också möjligheten att skapa smycken som är anpassade till din stil och personlighet.

Vi förstår vikten av att erbjuda smycken som är allergivänliga och skonsamma mot din hud. Därför är våra smycken fria från vanliga allergener och irritationskapande ämnen. Rostfri metaller, som används som bas för våra smycken, är känt för att vara hypo allergena och är därför ett tryggt val för de med känslig hud.

Så när du bär våra handgjorda smycken, bär du inte bara ett vackert konstverk, utan också ett smycke som tar hänsyn till din komfort och välbefinnande. Varje pärla och varje detalj uttrycker en kärlek till detaljer och en önskan att skapa något som inte bara är vackert utan också anpassat till din livsstil.

Utforska våra kollektioner och upptäck en värld där varje smycke berättar sin egen historia. Välj inte bara ett smycke; välj en upplevelse av personlig stil, tidlös elegans och omtanke om din hud. Välkommen till våra kollektion er där skönhet och hälsa går hand i hand.

Du är redan unik med våra smycken får du ett smycke som passar fin unika stil.

Här kan ni välja vad ni vill

Hos oss kan vi prova, klämma och känna på varje design som ni tycker är fin. Eller varför inte designa ett eget unikt smycke som bara du har.

Vår designade butik-showroom

Elegante

Elegante

Vår kollektion Elegante är lite lyxigare smycken i kvalitet och utvalda halvädelstenar... 

  • Vårt mål är

    oavsett var du handlar, hos oss i butiken eller på vår webbplats, så är du trygg och säker.

  • trygga köp och

    att ni alltid får vad ni beställer. Alla våra smycken tillverkas för hand i vår atlejé.

  • transparent tillverkning

    allt material är speciellt utvalt av Susanne för högsta kvalitet för våra unika kunder.