Om oss

Design by Brandeby är unika och handgjorda smycken i hög kvalitet. De olika halvädelstenarna i kombination med sötvattenspärlor och våra egendesignade/ritade delar, ger en lyxig stil och känsla. 

Som ett familjeföretag, skapar vi smycken med kärlek och positiv känsla. Designern Susanne Brandeby har designat smycken sedan 2010 och har återkommande kunder, som delar med sig av sina historier och minnen.

För att noga välja ut material till smyckena, tittar Susanne noga på leverantörer och ser till att det matchar varumärket. 

Vi erbjuder hög kvalitet, flexibilitet och personlighet. Susanne gör smyckena för hand, vilket garanterar kvalitet eftersom hon kan se till varje detalj. Flexibilitet finns i smyckena, då de kan användas på olika sätt med hjälp av knäppningen eller att förlänga smycket (se bilder hos produkter). Och personligheten, det är du! Vi vill att du ska känna dig unik med våra smycken, som inte designas eller säljs någon annanstans. Vi designar endast begränsat antal exemplar av varje design, och vissa designs erbjuder endast ETT exemplar. 

Med ditt köp får du ett certifikat som har en siffra skrivet, vilket betyder att du köper ett unikt smycke i begränsad upplaga. 

Vår ateljé och butik på Midgårdsgatan 18 c i Ängelholm finns för att du ska kunna titta på smyckena och få möjlighet att köpa på plats. Även en möjlighet att prata med designer Susanne, eftersom hon sitter i ateljén/butiken och skapar. Här kan du också boka en tid för att specialbeställa och designa ditt eget smycke. 

Följ oss gärna på Instagram och Facebook under @designbybrandeby, för att hålla dig uppdaterad om våra senaste kollektioner och händelser!

Historik: År 2010 köpte Susanne Brandeby stenar, pärlor och material att sätta ihop smycken med. Intresset växte sig större och resulterade i att hon blev en självlärd smyckedesigner. Människor runt omkring lade märke till smyckena och ville köpa dem, vilket var starten på Design by Brandeby. En första butik öppnades, och efterfrågan var stor. Smyckedesignern Susanne Brandeby började att rita sina egna delar, och skickade in för tillverkning. En ny historia skrivs.
 

Har ni frågor eller funderingar skicka oss gärna ett mail så tar vi kontakt mer er så fort vi kan.