Information om korta halsband

Varje halsband i denna kollektion är en harmoni av högsta kvalitet. Väl utvalda halvädelstenar möter minutiöst utformade egendesignade delar, skapade för att framhäva din elegans och personliga stil. Våra smycken är en sammansmältning av konst och hantverk, vilket resulterar i en kollektion som ständigt överträffar förväntningarna.

För den som önskar anpassning erbjuder vi flexibla smycken, där längden kan justeras för att passa perfekt och skapa den önskade effekten. En touch av flexibilitet för att komplettera din personliga elegans.

Alla våra smycken är skapade av kärlek till detaljer och skapade med enastående hantverk. Egendesignade delar av allergi vänligt material av högsta kvalitet kombineras med vackra halvädelstenar och sötvattenspärlor. Detta är mer än bara smycken; det är en resa genom elegans och stil, där varje halsband är en kärleksfullt framställd konstnärlig prestation. Välj lyx, välj unik elegans - välj korta halsbands kollektionen.

Väl mött 

//Sussie

Här kan ni välja vad ni vill

Hos oss kan vi prova, klämma och känna på varje design som ni tycker är fin. Eller varför inte designa ett eget unikt smycke som bara du har.

Vår designade butik-showroom

Elegante

Elegante

Vår kollektion Elegante är lite lyxigare smycken i kvalitet och utvalda halvädelstenar... 

  • Vårt mål är

    oavsett var du handlar, hos oss i butiken eller på vår webbplats, så är du trygg och säker.

  • trygga köp och

    att ni alltid får vad ni beställer. Alla våra smycken tillverkas för hand i vår atlejé.

  • transparent tillverkning

    allt material är speciellt utvalt av Susanne för högsta kvalitet för våra unika kunder.