Labradorit betydelse

Labradorit stenen är mörk, polerad och massiv. När stenen fångar ljuset är den blå, grön och skimrar i olika färger. Labradoriten finns bara på vissa ställen, som Italien, Grönland, Finland, Ryssland, Kanada och Skandinavien. 
Stenen balanserar kroppen, genom att bl.a. sänka blodtrycket och balansera hormon. Den lugnar även ett överaktivt sinne och tar fram nya idéer. 

Den är bra för dig som är lite blyg eller introvert, eftersom den hjälper dig med ditt självförtroende och ger dig kicken som du behöver för att ta för dig och se möjligheterna. Labradoriten hjälper dig också att vara sann mot dig själv.
Energi: Den mystiska Labradorit stenen puttar bort negativ energi och fångar in din goda energi. Stenen skyddar också din aura, stärker din intuition och grundar dig till det universella.
Färgen skiftar likt en regnbåge, och en regnbåge har betydelsen av en bro mellan himmel och jord. Den länkar den fysiska verkligheten med det universella, nuet med möjligheterna. 
 
 

Här kan ni välja vad ni vill

Hos oss kan vi prova, klämma och känna på varje design som ni tycker är fin. Eller varför inte designa ett eget unikt smycke som bara du har.

Vår designade butik-showroom

Elegante

Elegante

Vår kollektion Elegante är lite lyxigare smycken i kvalitet och utvalda halvädelstenar... 

  • Vårt mål är

    oavsett var du handlar, hos oss i butiken eller på vår webbplats, så är du trygg och säker.

  • trygga köp och

    att ni alltid får vad ni beställer. Alla våra smycken tillverkas för hand i vår atlejé.

  • transparent tillverkning

    allt material är speciellt utvalt av Susanne för högsta kvalitet för våra unika kunder.