INFORMATION OM STERLING SILVER

Vi använder äkta sterling silver av högsta kvalitet för att skapa egendesignade delar som blir för en tidlös och sofistikerad kollektion. Halvädelstenar, vars unika skönhet är lika sällsynt som imponerande, kompletterar varje design, och endast ett begränsat antal exemplar skapas för att bevara varje smyckes unika design.

Svensk tillverkning står som garant för överlägsen kvalitet och precision. Varje smycke tillverkas för hand av ingen mindre än Susanne Brandeby, grundaren av Design by Brandeby. Hennes skicklighet och hantverk genomsyrar varje del, från personligt utvalda halvädelstenar till sötvattenspärlor, och kombineras med egendesignade komponenter, noggrant utvalda kedjor och vajrar av högsta kvalitet.

Med vår sterling silver-kollektion får du inte bara ett smycke, du får en känsla av ren lyx och en personlig touch av elegance. Var unik med vår design och skapa en look som speglar din unika stil och sofistikation.

 

Här kan ni välja vad ni vill

Hos oss kan vi prova, klämma och känna på varje design som ni tycker är fin. Eller varför inte designa ett eget unikt smycke som bara du har.

Vår designade butik-showroom

Elegante

Elegante

Vår kollektion Elegante är lite lyxigare smycken i kvalitet och utvalda halvädelstenar... 

  • Vårt mål är

    oavsett var du handlar, hos oss i butiken eller på vår webbplats, så är du trygg och säker.

  • trygga köp och

    att ni alltid får vad ni beställer. Alla våra smycken tillverkas för hand i vår atlejé.

  • transparent tillverkning

    allt material är speciellt utvalt av Susanne för högsta kvalitet för våra unika kunder.