Handmade bracelets in different models

Stig in i en värld av förtrollande lyx med våra exklusiva armband, skapade med en passion för unika detaljer och framstående skönhet. Varje armband är en kombination av egendesignade delar, väl utvalda halvädelstenar och vackra sötvattenspärlor.

För att uppfylla dina önskemål och skapa ett armband som är precis rätt för dig, erbjuder vi möjligheten att special anpassa längden. Vi strävar efter att skapa smycken som anpassar sig till din personliga stil och passar perfekt på din handled. Kontakta oss genom e-post, och vi kommer att göra allt för att uppfylla dina önskemål.

Våra kollektion er är präglad av unik elegans, där varje armband är en exklusiv skatt. Halvädelstenarna, som är noga utvalda för sin unika skönhet, är sällsynta och varje design är begränsad till endast några få exemplar. Detta gör varje armband till en unik statement-piece, och du får möjligheten att skapa din egen look och utstråla en unik stil.

Bakom varje smycke står Susanne Brandeby, grundaren av Design by Brandeby. Med en passion för svensk tillverkning och skapande för hand, sätter hon samman varje armband med omsorg och expertis. Egendesignade delar, noggrant utvalda kedjor och vajrar av högsta kvalitet utgör grunden för varje unikt armband.

Har ni frågor eller funderingar skicka oss gärna ett mail så tar vi kontakt mer er så fort vi kan.